Creatieve ontdekkingsreizigers.
Luistergrage meedenkers.
Gedreven uitvoerders.
Ongegeneerde perfectionisten.
Maar vooral … sociale mensen.
Ontdek het zelf.
Kom langs. We bijten niet.
Hoewel onze honger
naar leuke projecten groot is.

What’s in a name

Issue: a point of debate or discussion.
Communicatie is geen exacte wetenschap. Het is een traject. In ons geval: een co-creatietraject. Samen met jou ‘debatteren’ we over de beste route. Jij kent jouw producten, markten, … Wij kennen communicatie. Is het project afgerond? Dan roepen we volmondig en enthousiast: "Next Issue!"

Guido Evens / Partner

guido@nextissue.be
+32(0)479-31 10 56

Yves Deploige / Partner

yves@nextissue.be
+32(0)476-38 09 90

David Rouma / Partner

david@nextissue.be
+32(0)476-472542

360° creativity

Ooit deden we alleen print. Intussen zijn we ouder … en slimmer. Ideeën, slogans, merken, beelden, winkelinrichtingen, … het totaalplaatje moet kloppen. Daarom bekijken we jouw project vanuit elke hoek. Een 360°-zicht dat moet leiden tot hoogstaande creativiteit. In lijn met jouw organisatie.

Reality check

De hemel beloven? Daar doen we liever niet aan mee. Wij gaan voor stiptheid, goede afspraken. Altijd met de voeten op de grond (en ons hoofd zo nu en dan in de wolken).

Small and sharp

Een kleine flexibele structuur: het is een bewuste keuze. Zo kunnen we flexibel reageren op uw wensen. Respectvol omgaan met elkaar: we doen het ook onderling. Niet moeilijk. We omringen ons met mensen die we graag zien en heel leuk zijn in de omgang.

People, Planet, Happy Profit

We gaan resoluut voor co-creatie. Zonder kuren en methodisch creatief. Communicatie is nu eenmaal een proces tussen mensen. En – als échte mensen – weten we waarover we spreken.